Tag: DJ Alok

Karakteri më i mirë në Free Fire pas update OB27?
Karakteristikat unike të Free Fire e veçojnë atë nga shumica e lojërave të tjera mobile Battle Royale. Për shkak të aftësive të tyre, personazhet dhe kafshët shtëpiake janë ndër pasuritë e veçanta të titullit. Me azhurnime dhe bashkëpunime të shpeshta,…
Këto janë top 5 karakteret më të mirë të Free Fire për Maj 2021
Free Fire është një lojë multiplayer battle-royale dhe e ngjashme me çdo tituj tjetër në zhanër, ka një competitive ranked mode e cila i rendit lojtarët sipas aftësive dhe mbijetesës së tyre. Kjo lojë ka shumë mekanizma mikro të cilët…
3 personazhet më të mira për të kombinuar me DJ Alok në Free Fire
Në këtë guidë do të shohim tre kombinime personazhesh që mund të përdorni me DJ Alok në Free Fire, për ta shfrytëzuar atë në maksimum. 1. Jai Jai është personazhi më i ri që është shtuar në lojë. Ai është…
DJ Alok do të performojë në Free Fire World Series 2019
Ai gjithashtu do të marrë një personazh të tijin në lojë. Garena Free Fire do të bëjë një bashkëpunim me producentin dhe DJ brazilian, Alok. Ky i fundit do të vijë në lojë si një personazh që mund të luhet…