Sipas Bungie, do të na duhet ende të presim për Destiny 3
Bungie konfirmon se po zhvillon Destiny 3, por është ende herët Bungie ende nuk ka përfunduar me planet e tyre për update në Destiny 2, por duket se zhvilluesi po mendon gjithashtu për Destiny 3, por ende nuk është gati…
Destiny 3 do të jetë më i vështirë se lojërat e para dhe do të vijë në PS5 dhe Xbox Scarlett
Loja mendohet se do të jetë më e vështirë se 2 dhe 1 Destiny 2 u lançua rreth dy vite më parë dhe ende po i bëjnë support sado që nuk ka kontent të ri. Në të njejtën kohë Destiny…