fbpx
PC është bërë tashmë platforma më e madhe e Destiny 2
PC ka qënë platforma më pak popullore e Destiny Destiny 2 ka pasur një javë të madhe me lançimin e Shadowkeep dhe kthimin e lojës në free-to-play dhe ky hype ka sjellë shumë lojtarë të rinj, por ka rikthyer dhe…
Destiny ka shitur më shumë kopje se çdo FPS përveç Call of Duty
Pavarësisht problemeve, Destiny është një prej FPS më të shitura ndonjëherë Destiny ka patur momente të mira, por edhe të këqija me kalimin e viteve dhe këto momentet të këqija kanë shtyrë internetin të krijojë meme-n e tyre të preferuar:…
Destiny 2 arrin më shumë se 200,000 lojtarë ditën e parë në Steam
Destiny 2 me këto shifra arriti në vendin e katërt në Steam Top 100 Destiny 2 u lançua në Steam ditën e djeshme dhe edhe pse pati disa probleme të vogla gjatë lançimit, lançimi kryesisht shkoi mirë, derisa server-at e…
Destiny 2 praktikisht do të ketë një battle pass
Duke filluar nga data 1 tetor, Destiny 2 do të ketë 100 'Season Ranks' që duhet ti arrini. Do të ketë dy versione, njëri falas për të gjithë lojtarët dhe një tjetër vetëm për ata që kanë season pass-in. Në…
Destiny 2 tregon pamjet e reja të Hënës në trailerin e ri
Bungie ka publikuar një trailer të shkurtër në Guardian Con që na jep një pamje më të mirë të vendit ku do të vendoset expansion-i Shadowkeep i Destiny 2, pra në Hënë. Shadowkeep do i rikthejë lojtarët në Hënë (Moon),…
Mund të kthehemi sërish në Hënë me expansion-in Shadowkeeper të Destiny 2
Një leak ka zbuluar mundësinë e ekzistencës së expansion-it të Destiny 2 Shadowkeeper, që do na çojë sërish në Hënë për të luftuar prapë Hive në tokën e tyre. Nëse ky leak është i vërtetë, me shumë mundësi do të…
Destiny 2 do të bëhet falas dhe do të quhet Destiny 2: New Light
Loja gjithashtu do të kalojë në Steam. Duke se Engadget e ka zbuluar para kohe surprizën që Activision kishte për të na dhënë mbi Destiny 2. Sado që publisher-i do të mbajë një stream posaçërisht për këtë, ishte Engadget ai…
Një aktivitet me gjashtë lojtarë do të vijë në Season of Opulence të Destiny 2
Me Season of Opulence të Destiny 2 një javë larg, Bungie ka zbuluar më shumë informacione rreth gjërave që Guardians mund të presin në shtesën e tretë dhe të fundit të Destiny 2: Forsaken Annual Pass. Season of Opulence  do…
Bungie po i bën nerf Whisper, Worm dhe Ace of Spades në Destiny 2
Lojtarët nuk janë aspak të kënaqur Çdo javë Bungie i mban lojtarët e informuar me ndryshimet e lojës Destiny 2, por ndryshimet e kësaj jave i kanë kënë lojtarët shumë të pakënaqur. Në përgatitje e sipër për Season of Opulence,…
Sony e refuzoi dëshirën e Bungie për Cross-Platform në Destiny 2
Duket se Sony nuk do e ndërrojë mendjen kurrë. Destiny 2 mund të ishte një lojë me personazhe cross-platform. Kjo të paktën ishte ideja që Bungie kishte gjatë zhvillimit të saj. Gjithsesi duket se Sony, i cili ende ka të…