Lojtarët e Cyberpunk 2077 po fillojnë të marrin rimbursimet
CD Projekt RED vendosi më parë që të lejojë rimbursimet për lojtarët që menduan se Cyberpunk 2077 nuk ja vlente. Tani kompania po e zbaton premtimin që mbajti. Disa lojtarë kanë filluar të marrin rimbursimet dhe duket se disa prej…
Update i fundit i Cyberpunk 2077 nis punën për rregullimin e lojës
CD Projekt sjell patch 1.1 për Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077 më në fund ka sjellë patch 1.1 i cili është tashmë live më PC në konsolat e Xbox dhe PlayStation dhe gjithashtu edhe në Stadia. Ky patch ka sjellë një…
Stafi i Cyberpunk 2077 e dinte për gjendjen e keqe të lojës para se ta lançonte
Më herët gjatë kësaj jave, themeluesi i CD Projekt, Marcin Iwiński, kërkoi sërish ndjesë për gjendjen e Cyberpunk 2077, e cila ka patur shumë bugs në PC dhe ka qenë praktikisht skandal në konsolat e gjeneratës së kaluar. Në këtë…
Rust kalon Cyberpunk 2077 si loja më e shitur në Steam
Pas shtatë javësh në numrin një, Cyberpunk 2077 është rrëzuar nga froni si loja më e shitur e Steam, e kapërcyer këtë javë nga Rust Në listën e fundit të lojërave më të shitura të Steam, Cyberpunk 2077 bie dy…
Cyberpunk 2077 është loja më e suksesshme në Steam por me disa probleme
Loja më e fundit e CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, po haset me të tjera probleme Cyberpunk 2077 ishte një lojërat më të shumëpritura e cila mblodhi shumë fansa dhe lançimi i saj ishte tepër i suksesshëm duke mbajtur vendin…
Investuesit e CD Projekt kanë ngritur padi për Cyberpunk 2077
Një firmë ligjore e bazuar në New York ka ngritur një padi nga ana e investorëve të CD Projekt SA. Padia nga Rosen Law Firm shkon për dëmet e atyre që investuan në projektin e CD Projekt Red mes 16…
5 mods për Cyberpunk 2077 që duhet t’i keni
Këto mods do t’iu përmirësojnë eksperiencën tuaj në Cyberpunk 2077 Nuk mund ta vëmë në dyshim që Cyberpunk 2077 është një nga lojërat me historinë dhe punën artistike më të bukur që kemi parë kohët e fundit por përsëri ka…
Shroud vë në dukje se pse të gjithë duhet të luajnë Cyberpunk 2077
Legjenda e streaming Michael 'shroud' Grzesiek ka vënë në dukje një arsye kryesore pse gamers duhet të luajnë Cyberpunk 2077 të CD Projekt Red, pavarësisht të gjitha problemeve që e kanë përndjekur lojën. Edhe para lançimi, Cyberpunk 2077 ishte një…
Corrupted save game bug është rregulluar në këtë patch të Cyberpunk 2077
Limiti i 8MB file size është zhdukur, por bashkë me të edhe corrupted saves që kishit. Lançimi i Cyberpunk 2077 në PC ishte shumë më i mirë se sa në konsola. Pafund bugs dmth, por jo aq rrëmujë sa në…
Pavarësisht problemeve që ka patur, Cyberpunk 2077 arrin rekorde shitjesh
Cyberpunk 2077 ka arritur një numër të lartë shitjesh, por a do të arrijë kjo gjë të vazhdojë edhe në të ardhme? Cyberpunk 2077 ishte një nga lojërat më të shumëpritura të këtij viti e cila e shtyu disa herë…