fbpx
Një fëmijë me controller u bë milioner në turnamentin e Fortnite World Cup
Jason Ashman,i njohur si Wolfiez, doli i dytë në turnamentin e duos të Fortnite. Një nga fituesit e Fortnite World Cup ishte një djalosh 15 vjeçar. Specifikisht bëhet fjalë për Jaden Ashman dhe parterin e tij Dave Jong që u…
Kamera e controllerit të PS5 do të gjurmojë mimikat tuaja për të krijuar emoji
Një herë e një kohë më parë, bota u çmend kur për herë të parë u paraqitën emoji-t. Sot janë thjesht një mjet komunikimi për ata që zgjedhin ti përdorin. Për të qenë të sinqertë dmth, askush nuk është më…
Google ka aplikuar për patentë për Controller-in e ri
Nuk është sekret se Google po kërkon të "prishë" tregun e lojrave - Projekti ''Project Stream'' ka kryer testime prej disa kohësh dhe finalizuan me Assasin's Creed Odyssey të cilin bënë të mundur që testuesit ta luanin në një tab…
Reklama e Xbox për Superbowl do të ngrohë zemrën e kujtdo
Reklama e Microsoft për Superbowl është vërtetë prekëse dhe shfaq më së miri veçoritë e Xbox Adaptive Controller. Në një prej reklamave më të bukura të Superbowl të këtij viti, Owen, Sean, Ian, Taylor dhe Grover ju rrëfejnë shikuesëve historinë…
Controller-i PS4 më i shtrenjtë në botë
Herë pas here ne shohim 'limited editions' të PlayStation 4 Controllers  të punuar me dorë dhe me porosi. Në rastin tjetër, kontrolleri që shihetnë këtë artikull, sipas krijuesit të tij, është ndoshta më i shtrenjti në botë. Kontrolluesit i është…