Tag: CoD Mobile

Kur mund të vijë Cod Mobile Season 9?
Season 9 i CoD Mobile është në prag dhe ekzaltimi për një sezon të ri pritet në javën e kaluar. Shumë shpejt, lojtarët do të kenë një guidë të plotë për përmbajtjen e muajit të ardhshëm në Sezonin 9. Sa…
CoD Mobile sjell shumë risi në lojë për përvjetorin e dytë të lojës
Përditësimi i përvjetorit të dytë të COD Mobile është sot dhe komuniteti nuk mund të qëndrojë i qetë sepse një sasi e çmendur e përmbajtjes së re po vjen në lojë. Update-i në vitin 2020 i futi lojtarët në hartën…
CoD Mobile mund të sjellë armë nga World War 2
Lojtarët e CoD Mobile nuk do të humbasin përmbajtjen e Vanguard, pasi zhvilluesit kanë sugjeruar që armët e Luftës së Dytë Botërore do të mbërrijnë në të ardhmen. Call of Duty: Vanguard pritet të dalë më 5 nëntor, duke e…
COD Mobile zbulon dy armë të reja për Season 7
Sezoni 6 i COD Mobile: The Heat ka më shumë se një javë, dhe ndërsa muaji gusht po mbaron, Sezoni 7 do të marrë frenat në dorë. Sidoqoftë, seria e gradave do të vazhdojë deri në Sezonin 7 dhe do…
Çdo gjë për CoD Mobile Season 5
Përditësimi i Sezonit 5 të Call of Duty Mobile ka mbërritur dhe ne kemi një përmbledhje të plotë për t'ju ndihmuar të shpejtoni. Nga kthimi i hartave tek një Battle Pass i ri, këtu është gjithçka që duhet të dini…
Kur do të kthehen Zombies në CoD Mobile?
Lojtarët e COD Mobile për herë të parë morën një shije të përvojës së zombies në lojërat mobile kur loja u lançua për herë të parë në 2019. Sidoqoftë, shumica e lojtarëve nuk u tërhoqën nga ky modalitet. Vizualët dhe…
Si të merrni një ‘floater medal’ në COD Mobile | GUIDE
COD Mobile ka hyrë në një sezon të ri dhe i ngjashëm me të gjitha përditësimet e tjera sezonale, zhvilluesit kanë shtuar një shumë gjëra të reja në lojë. Një nga ndryshimet janë seasonal tasks dhe lojtarët duhet t'i kryejnë…
Zhvilluesi i CoD Mobile sjell një tjetër lojë të madhe në mobile
Activision ka nisur një studio krejt të re in-house përqendruar te zhvillimi i celularëve. Si projekti i tij i parë i madh, ekipi që po formohet aktualisht është vendosur të punojë në një titull të ri ‘AAA Mobile në ekskluzivitetin…
Fitoni shpërblime të Clan Wars mode në CoD Mobile | GUIDE
Call of Duty Mobile ka prezantuar një hartë të re Multiplayer, mënyra të reja të paraqitura të lojërave, balancimin e armëve, Clan Wars dhe më shumë në përditësimin e Sezonit 4. Një nga përditësimet më të mëdha në lojë është…
Kjo është gjithçka që do të vijë në CoD Mobile Season 4
Përditësimi i Season 4 të Call of Duty Mobile është vendosur të mbajë rrjedhën e vazhdueshme të përmbajtjes së re që ka ndërsa zbaton gjithashtu një nga rregullimet më të mëdha të balancimit deri më tani. Këtu është gjithçka që…