Lojtarët e Rainbow Six Siege janë të pakënaqur me rikthimin e Clash
Rikthimi i operatores duket se ka shqetësuar lojtarët e Rainbow Six Siege Rainbow Six Siege ka kaluar përtej pritshmërive të lojërave tipike FPS. Edhe pse ka tashmë thuajse 5 vite që është lançuar, loja ka mbetur popullore falë mbështetjes së…
Clash do të rikthehet në League of Legends në 30 shtator
Clash do të testohet sërish në serverat europianë ditën e nesërme Clash do të rikthehet në Europë për një periudhë testimi dy ditore dhe fansat që mund të luajnë kanë mundësi të regjistrojnë ekipet e tyre tashmë. Periudha e testimit…