Këto janë Resident Evil 3 Remake Cheats
Pasi të keni mbaruar historinë e RE3 Remake, ju do të keni akses në in-game Shop, që ju lejon të bleni cheats. Ka 15 cheats në total që mund të blini nga RE3 Remake Points Shop. Më poshtë është një…
Tencent shpjegon sistemin e ri anti-cheat në PUBG Mobile
Tencent ka shkruajtur një letër për lojtarët e tij, duke ju adresuar komunitetit për shqetësimet ndaj hackers në PUBG Mobile. Teksa software-et e rinj për hacking avancojnë dhe numri i hackers në lojë vjen duke u shtuar, ka disa mite…
Lexoni këtë para se të bëni cheat në CS:GO
Çdo gjë që duhet të dini për cheats në CS:GO Si me çdo lojë multiplayer kompetitive, ka një treg të madh për cheats në Counter-Strike: Global Offensive. First-person-shooter-i i pavdekshëm i Valve ka një standart shumë të lart për aftësitë…