Si të plotësoni sfidat e javës së 6 për Fortnite Chapter 2 Season 2
Sfidat e kësaj jave do të sjellin pjesën e dytë të Meowscles Mischief. Ja çdo gjë që duhet të dini për t'i plotësuar ato. Week 6 Challenges: pic.twitter.com/OX7NXKPxWq— FireMonkey • Fortnite Intel 🎄 (@iFireMonkey) March 17, 2020 Kërkoni për chests…
Të gjitha skinet dhe cosmetics të bëra leak në Fortnite v12.20
Helikopter, skine të reja Slurp, një locker i hajrit dhe më shumë. Fortnite do të marrë update 12.20 shumë shpejt dhe shumë cosmetics të reja kanë ardhur në battle royale, përfshirë këtu edhe një automjet të ri. Choppa! Kaloni në…