fbpx

Tag: cd projekt red

Lojtarët e Cyberpunk 2077 po fillojnë të marrin rimbursimet
CD Projekt RED vendosi më parë që të lejojë rimbursimet për lojtarët që menduan se Cyberpunk 2077 nuk ja vlente. Tani kompania po e zbaton premtimin që mbajti. Disa lojtarë kanë filluar të marrin rimbursimet dhe duket se disa prej…
Update i fundit i Cyberpunk 2077 nis punën për rregullimin e lojës
CD Projekt sjell patch 1.1 për Cyberpunk 2077 Cyberpunk 2077 më në fund ka sjellë patch 1.1 i cili është tashmë live më PC në konsolat e Xbox dhe PlayStation dhe gjithashtu edhe në Stadia. Ky patch ka sjellë një…
Stafi i Cyberpunk 2077 e dinte për gjendjen e keqe të lojës para se ta lançonte
Më herët gjatë kësaj jave, themeluesi i CD Projekt, Marcin Iwiński, kërkoi sërish ndjesë për gjendjen e Cyberpunk 2077, e cila ka patur shumë bugs në PC dhe ka qenë praktikisht skandal në konsolat e gjeneratës së kaluar. Në këtë…
Cyberpunk 2077 është loja më e suksesshme në Steam por me disa probleme
Loja më e fundit e CD Projekt Red, Cyberpunk 2077, po haset me të tjera probleme Cyberpunk 2077 ishte një lojërat më të shumëpritura e cila mblodhi shumë fansa dhe lançimi i saj ishte tepër i suksesshëm duke mbajtur vendin…
Investuesit e CD Projekt kanë ngritur padi për Cyberpunk 2077
Një firmë ligjore e bazuar në New York ka ngritur një padi nga ana e investorëve të CD Projekt SA. Padia nga Rosen Law Firm shkon për dëmet e atyre që investuan në projektin e CD Projekt Red mes 16…
Corrupted save game bug është rregulluar në këtë patch të Cyberpunk 2077
Limiti i 8MB file size është zhdukur, por bashkë me të edhe corrupted saves që kishit. Lançimi i Cyberpunk 2077 në PC ishte shumë më i mirë se sa në konsola. Pafund bugs dmth, por jo aq rrëmujë sa në…
Pavarësisht problemeve që ka patur, Cyberpunk 2077 arrin rekorde shitjesh
Cyberpunk 2077 ka arritur një numër të lartë shitjesh, por a do të arrijë kjo gjë të vazhdojë edhe në të ardhme? Cyberpunk 2077 ishte një nga lojërat më të shumëpritura të këtij viti e cila e shtyu disa herë…
Ky lojtar ka rikrijuar Cyberpunk 2077 për PS1
Cyberpunk 2077 është rikrijuar për PlayStation One, në një mënyrë tepër të detajuar. Pjesa më e bukur është se është thuajse me po të njejtat glitch-e që ka edhe loja origjinale. Fansat e kanë quajtur këtë: “the most high-effort sh*tpost…
CD Projekt Red mund të përballet me një padi për Cyberpunk 2077
Nëse do të pyesnit se sa domethënëse është bërë e gjithë kjo situata e lançimit të Cyberpunk 2077, tani edhe New York Times po flet, ku siç e thanë ata, loja e cila duhet të ishte videoloja më e madhe…
Ky lojtar ka krijuar trailerin e Cyberpunk 2077 me glitches më komikë që ka patur loja
Cyberpunk 2077 ka dalë dhe sado që nuk e mohojmë dot që loja është e mirë, ajo është përndjekur nga glitches, mbi të gjitha të PlayStation 4 dhe Xbox One. Nuk ka arsye pse të mos përpiqemi të gjejmë diçka…