Tashmë mund të lidhni llogarinë tuaj zyrtare CoD me COD: Mobile
Lojtarët do të marrin 'skin'-in Outrider-Arctic duke e bërë këtë. Lojtarët e Call of Duty: Mobile tani mund të lidhin llogaritë e tyre me llogarinë zyrtare të Call of Duty. Lojtarët që e bëjnë këtë do të marrin falas 'skin'-in…
Mbi $61 miliardë janë shpenzuar në lojëra mobile për 2019
Zhvilluesit e lojërave mobile kanë bërë goxha para. Mobile gaming vazhdon të jetë një fuqi e madhe e industrisë dhe ky pohim ka qenë i vërtetë edhe për 2019. Me një rritje prej 12% nga totali i 2018s, shpenzimet për…
Zbulohen patch notes të Call of Duty: Mobile Season 3
Ky update do të sjellë 2 harta, një game mode dhe shumë ndryshime të tjera Activision ka postuar patch notes të plota për update-in e Season 3 në Call of Duty: Mobile, i cili pritet të vijë ditën e nesërme.…
Veçori dhe sfida të reja do të vijnë në CoD Mobile në janar
Sezoni i dytë do të mbyllet në janar dhe një mode i ri do të prezantohet. Activision zbuloi planet për Call of Duty: Mobile në Reddit për gjatë muajit janar. Këto janë disa nga gjërat e reja që do të…