Zhvilluesit e lojërave mbledhin fonde për zjarret në Australi
Ubisoft, Infinity Ward dhe Bungie do të dhurojnë për bamirësitë australiane. Tre nga emrat më të mëdhenj në gaming do të dhurojnë për të ndihmuar përpjekiet e bëra për të shpëtuar Australinë. Ubisoft, Infinity Ward dhe Bungie do të konribuojnë…
Bungie mund të sjellë një film ose serial të Destiny
Në një intervistë të mbajtur së fundmi, drejtori kreativ i Bungie, Robbie Stevens dhe dizajneri i narrativës, Niko Stevens, diskutuan për të ardhmen e Destiny. Të dy ata ranë dakord në një ide që do i kënaqë shumë gamers kur…
Sipas Bungie, do të na duhet ende të presim për Destiny 3
Bungie konfirmon se po zhvillon Destiny 3, por është ende herët Bungie ende nuk ka përfunduar me planet e tyre për update në Destiny 2, por duket se zhvilluesi po mendon gjithashtu për Destiny 3, por ende nuk është gati…
Zbulohet roadmap i Destiny 2: Season of Dawn
Bungie zbulon detajet e Season of Dawn Bungie na dha një teaser për Destiny 2: Season of Dawn më herët këtë javë, por tani zhvilluesu ka zbuluar detajet dhe se çfarë duhet të presim që të vijë në lojë. Përveç…