Tag: breath of the wild

Gjithçka që duhet të dini rreth lojës më popullore falas të momentit
Çfarë është Genshin Impact, loja e cila ka fituar popullaritet dhe vëmendje kohët e fundit Mund të mos ta keni dëgjuar më përpara por Genshin Impact është lojë më popullore e momentit dhe akoma më mirë, është free-to-play. Gjatë këtij…
Nintendo po kërkon level designer për një lojë të re Legend of Zelda
A do të kemi një lojë të re? Duket se Nintendo po kërkon dizenjues nivelesh për serinë Legend of Zelda. Pozicioni kërkon që dizenjuesi të punojë në evente, dungeons dhe implementimin e tyre në lojë. Kjo u bë e ditur…
Ndryshime në axhendën e serive të Legend of Zelda
Breath of the Wild është tashmë zyrtarisht pjesë e serive të lojës. Nintendo bëri ndryshime në serinë e eventeve në serinë e Legend of Zelda në mënyrë që 'Breath of the Wild' të bëhej zyrtarisht pjesë e historisë. Historia e…