Tag: black lives matter

TikTok nuk lejon përdoruesit të vendosin ‘Black Lives Matter’ në bio
TikTok thuhet se ka bllokuar përdoruesit e Creator Marketplace që të mos jenë në gjendje të përdorin fjalë dhe fraza përfshirë "Black" dhe "Black Lives Matter" në biot e tyre, duke i nënvizuar fjalët si "përmbajtje të papërshtatshme". Ziggi Tyler,…
Fortnite i inkurajon lojtarët që të raportojnë sjelljet e papërshtatshme në lojë
Mesazhi tregon një mënyrë të lehtë për të raportuar lojtarët që nuk po tregohen shumë "fantastikë". Fortnite ka një mesazh të ri anti-rracist, që i inkurajon lojtarët të sillen mirë me njëri-tjetrin dhe të raportojnë rracizmin ose urrejtjen në lojë.…
PewDiePie mbledh mbi $106k për lëvizjen e Black Lives Matter
Mbreti i YouTube, PewDiePie, ishte live në datë 3 qershor për të ndihmuar në mbledhjen e parave dhe për të rritur ndërgjegjësimin për protestat që po mbahen anë e mbanë botës, duke mbledhur mbi $106,000 për iniciativën e Black Lives…