Tag: battlefield V

2 lojëra Battlefield janë tani falas
Publisher Electronic Arts është duke u përgatitur për lëshimin e Battlefield 2042 duke i bërë dy hyrjet më të fundit falas për tu shkarkuar - një lloj. World War I shooter Battlefield 1 është në dispozicion për të shkarkuar falas…
Lojërat falas të PS Plus për Majin mund të shkarkohen tani
Po jua rikujtojmë se lojërat më të fundit falas në PlayStation Plus janë në dispozicion për t'u shkarkuar. Lojërat e prillit zyrtarisht kanë mbaruar, duke hapur vend për të rejat e muajit maj 2021. Për ata prej jush që nuk…
PlayStation Plus jep një lojë shtesë falas për muajin maj
Në maj, shumica e subscribers të PlayStation Plus në PS4 dhe PS5 do të marrin tre lojëra. Një nga këto lojëra është Stranded Deep, një tjetër është Wreckfest dhe një tjetër është Battlefield V. Për një shumicë dërrmuese të lojëtarëve …
Battlefield V: Firestorm battle royale sjell Duos Mode
Battle Royale mode në Battlefield V, Firestorm, ka sjellë një mënyrë të re për ta luajtur. Zhvilluesi DICE ka shtuar Duos, që siç sugjeron edhe emri, të lejon të luash me një person tjetër. Duo i bashkohet modeve Solo (1…
Battle Royale mode i Battlefield 5 mund të shihet në këtë video
Fillon kështu lufta për mbijetesë... Battle royale mode i Battlefield V është publikuar online përmes një videoje përpara lançimit zyrtar të saj. Tutoriali i Firestorm është shfaqur në YouTube. Siç shpjegon edhe videoja Firestorm i Battlefield V do të ketë…
Battle royale Battlefield 5 ju lejon të vrisni përmes traktorëve
Marshimi i Battlefield V pëmes Luftës së Dytë Botërore vazhdon dhe jemi pikërisht në atë pikën kur një tufë ushtarësh bëjnë përpjekien e fundit për të qënë 'the last man standing'. Mund të mos e mbani mend këtë pjesën nga librat…
EA ju kërkon lojtarëve të Battlefield të mos vdesin kaq shpejt
Time to Kill dhe Time to Die janë tematikat më të diskutuara të momentit nga lojtarët e Battlefield V. Electronic Arts tha në një postim në Reddit se e pranonte që disa lojtarë ishin të acaruar pasi po vdisnin shumë…
Battlefield V Review
Battlefield V, i zhanrës first-person shooter u lançua në datë 15 të muajit të kaluar. Pas suksesit masiv që pati Battlefield 1, DICE vendosi të krijonte diçka tjetër, duke u bazuar në pikat e forta të first-person shooterit të parë.…
Shitjet fizike të Battlefield V janë ulur me 50% nga Battlefield 1
Battlefield V u lançua javën e kaluar, duke shitur më pak gjysmën e kopjeve të parardhësit të saj Battlefield 1. Kjo bazohet në shitjet e lojës në Mbretërine e Bashkuar. Sipas atyre çarteve shitjet fizike të lojës kanë rënë me…