Tag: banned

Lojtarët e New World po bëjnë ban kundërshtarët për të fituar PvP
Duket se historia e çdo MMO të madhe është ajo ku zhvilluesit janë gjithmonë duke u përpjekur të vazhdojnë me trillimet e lojtarëve, pasi shumë janë të lumtur të përfitojnë nga sistemet broken për të mashtruar dhe zhgënjyer të tjerët.…
TikTokerja e famshme bëhet ban nga TikTok
Fansat e TikToker të famshëm Ellie Zeiler vunë re se llogaria e saj në TikTok është zhdukur, me faqen e saj tani duke deklaruar se ajo është bërë ban për shkeljen e udhëzimeve të komunitetit. Ellie Zeiler ka shpërthyer gjurmët…
A u bë ban llogaria e TikTok të Charli D’Amelio?
Fansat e TikTok u habitën shumë më 27 Mars kur u duk se krijuesja më e ndjekur e platformës - balerini Charli D’Amelio - ishte fshirë nga TikTok. Sidoqoftë, llogaria e saj u kthye vetëm një orë ose më shumë…
Minecraft content creator GeorgeNotFound është bërë ban dy herë

GeorgeNotFound nuk është i huaj për telashe kur bëhet fjalë për përmbajtjen e tij të Minecraft dhe streams e tjera, por ai pretendon të jetë i hutuar për këto incidente. Minecraft Content Creator, GeorgeNotFound, në fakt e gjeti veten në…

Lojërat që kanë Loot Boxes do të ndalohen zyrtarisht për të miturit në Gjermani
Parlamenti gjerman ka miratuar një ligj të ri për mbrojtjen e të rinjve, i cili mund të ndalojë shitjen e lojërave me Loot Boxes për të miturit. Loot Boxes, të cilat shpesh blihen me monedhë dhe më pas hapen për…
Streamer-i krishterë padit Twitch pas ban-it që ai mori
Streamer-i i mirënjohur i krishterë DrWitnesser ka njoftuar se ai planifikon të padisë Twitch pas ban-it (përjashtimit) që ai mori nga platformë pak kohë më parë. I vetëshpalluri "misionari esports", streamer-i në fjalë u ndalua për një kohë të pacaktuar…