Tag: astra

Si të fitoni lojëra në Valorant me Astra | GUIDE
Astra, një controller qiellor e Valorant është e vështirë për t'u zotëruar, por ajo është jashtëzakonisht shpërblyese kur përdoret siç duhet. Në lojërat e larta ELO, Astra mund të jetë krijuesi i ndryshimit kur gjithçka tjetër dështon. Astra është pjesë…
Valorant prezanton Astra, agent më i ri në lojë
Para disa kohësh Valorant premtoi se do të sillte një agent të ri “Galaxy Brain” dhe ata e sollen atë. Astra është agent më i ri në lojë e cila vjen pothuajse ndryshe nga agent e tjerë me të cilët…