Tag: assassin’s creed origins

Luani falas Assassin’s Creed Origins
Por nxitoni pasi nuk keni shumë kohë Ubisoft ka njoftuar se Assassin's Creed Origins do të jetë falas për t'u luajtur këtë fundjavë. Nga data 16 qershor dhe deri më 20 qershor, lojtarët e PC-ve do të mund ta luajnë…
Dy lojëra fantastike nga Ubisoft shtohen në Game Pass
Assassin's Creed Origins, aventura e ekskluzivitetit stealth 2017 në Egjiptin e lashtë, kryeson titujt e rinj të disponueshëm për abonentët e Xbox Game Pass në gjysmën e parë të qershorit. "Marshing Fire" edition i For Honor shton angazhimin e ri…
eBay tashmë nuk lejon më shitjen e ‘artikujve për të rritur’, duke përfshirë videolojërat
eBay ka filluar me  një politikë të re që do të kufizojë shitjen e produkteve që përmbajnë tema për të rritur, dhe që përfshin lojëra video, si dhe DVD, vepra arti, libra, anime dhe më shumë. Politika "Adult Items" ka…
Luani Assassin’s Creed Origins falas këtë fundjavë
Mund t'i bëni pre-load lojës që tani në Uplay. Ubisoft ka njoftuar se Assassin's Creed e 2017s do të jetë falas për tu luajtur nga datat 19-21 korrik, me pre-loading që është i disponueshëm që tani, në përgatitije për fundjavën…
Speciale: A duhet të përdoren video-lojërat në shkolla?
Nëse Ushtria Amerikane përdor HoloLens për të trajnuar ushtarët, përse nuk mund shkollat të përdorin video-lojërat ? Marrim rastin e ditës së sotme për të diskutuar rreth një tematike deri diku të ndjeshme në shoqërinë e sotme. Prezenca e video…
Shitjet e Assassin’s Creed Odyssey bien me 26% në krahasim Origins
Assassin’s Creed Odyssey shiti 26% kopje më pak se paraardhësi i tij, Assassin’s Creed Origins (në shitjet e mbajtura në UK), duke sjellë një kthesë negative në shitjet e serive. Vlen të përmendet se loja është lançuar më përpara se…