Episodi i 1 i Assassin’s Creed Odyssey: Fate of Atlantis është falas
Merreni përpara datës 1 shtator dhe do të jetë e juaja për ta mbajtur. DLC-ja e dytë e Assassin's Creed Odyssey, The Fate of Atlantis i kërkon Kassandra dhe Alexio që të përballen me sfida dhe të vizitojnë disa nga…
Splinter Cell dhe Assassin’s Creed mendohet të vijnë në Oculus VR
Facebook dëshiron të shtojë librarinë e lojërave të disponueshme për linjën e tyre Oculus VR dhe duket se kompania ka bindur Ubisoft që ti ndihmojë. Sipas një raportimi të ri, Facebook ka firmosur një marrveshje me Ubisoft për lojërat VR…
Zbulohet DLC Judgement of Atlantis në Assassin’s Creed Odyssey
Judgement of Atlantis është episodi i tretë dhe i fundit i serive DLC The Fate of Atlantis të Assassin's Creed Odyssey. Ubisoft ka zbuluar edhe datën zyrtare të lançimit të kësaj DLC përmes një fotoje. Gjithçka që dimë mbi të deri tani…
Watch_Dogs 3 do të lançohet këtë vit dhe do të vijë plot përmirësime
Loja do të sjellë selektimin e gjinisë së personazhit dhe përmirësim në sistemin parkour. Ka kaluar goxha kohë që nga lançimi i Watch_Dogs 2 dhe duket se Ubisoft po punon fort me Watch_Dogs 3, i cili supozohet të publikohet përpara…
Ja se si mund të merrni një kopje falas të Assassin’s Creed Odyssey
Luani një orë deri në 15 janar dhe merrni një kopje falas të lojës në PC Nëse regjistroheni për të marrë pjesë në Project Stream ju mund të merrni një kopje falas të Assassin's Creed Odyssey. Ubisoft e mundëson lojën…