Tag: Assasin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla update sjell armë falas
Ubisoft ka lançuar përditësimin më të fundit të titullit për Assassin's Creed Valhalla në PlayStation, Xbox dhe PC. Dhe ndërsa pjesa më e madhe e këtij përditësimi për AC Valhalla është fokusuar në bug fixes dhe rregullime të tjera të…
Ubisoft shpall Assasin’s Creed Valhalla roguelite mode falas
Nëse keni dashur ndonjëherë një përvojë të Assassin's Creed Valhalla, atëherë mode roguelite i ri i AC Valhalla ndoshta është për ju. Ubisoft njoftoi Assassin's Creed Valhalla: The Forgotten Saga si pjesë e 15 vjetorit të serisë. Mode-i Forgotten Saga…
Assassin’s Creed: Valhalla – The Siege of Paris Review
Assassin’s Creed Valhalla sjell DLC e dytë, Siege of Paris, pas asaj të Wrath of the Druids. Dhe nëse mendoni se Wrath of the Druids ka qenë një eksperiencë tepër e bukur, Siege of Paris e rrit këtë standard akoma…
Assassin’s Creed Valhalla’s Discovery Tour është falas dhe del këtë vjeshtë
Assassin’s Creed Valhalla po merr një Discovery Tour. Ubisoft ka njoftuar se mjeti për mësimin e historisë po rikthehet në lojën e fundit AC këtë vjeshtë, duke na lejuar të eksplorojmë përndjekjet historike të Vikingëve pa të gjitha ato bastisje…
Zhvillimi i Assassin’s Creed Valhalla është mbaruar
Loja tashmë është në stadin "gold". Ka mbetur rreth një muaj derisa të vijë lançimi i Assassin's Creed Valhalla, që do të lançohet në të njejtën ditë si Xbox Series X dhe PlayStation 5. Tani Ubisoft ka njoftuar se Valhalla…
Harta e Assasin’s Creed Valhalla është më e madhe se ajo e Odyssey
Harta e Assasin's Creed Valhalla mund të jetë më e madhja në historinë e serive të lojërave, sipas komenteve të reja nga përfaqësuesi i Ubisoft, Julien Laferrière. Në një intervistë Laferrière tha se përmasa e hartës së Assasin's Creed Valhalla…