Pokemon Company sjell një video ASMR të Pikachu
Me COVID-19 që vazhdon akoma nëpër këmbë dhe fazat e ndryshme të karantinimit që ndërrohen nga muaji në muaj, njerëzit janë të stresuar. Fatmirësisht, Pikachu është këtu për t'ju ndihmuar që të qetësoheni, falë Nintendo dhe projektit të saj të…