Sipas dataminers, aim assist është bërë nerf në Fortnite
Nerf-i erdhi në mënyrë të fshehtë në lojë Sipas dataminer-it Lucas7yoshi, Epic Games ka bërë në mënyrë të fshehtë nerf aim assist në Fortnite në PC. Ai arriti të gjejë kod që tregon se disa prej vlerave të aim assist…
Ninja i bën thirrje lojtarëve të Fortnite që të kërkojnë nerf në aim assist
Tyler Ninja Blevins thotë se "nuk mund të bëjë më asgjë," por komuniteti mundet. Ai është duke i bërë thirrje lojtarëve të Fortnite, mbi të gjitha atyre që përdorin controller, që të kërkojnë nerf në aim assist dhe të rikthehen në…
TimTheTatman thotë se edhe foshnja e tij mund të kapi një kill me controller
Ka patur një debat të vazhdueshëm përsa i përket cross-platform në lojëra si Fortnite dhe Warzone. Shumë lojtarë që përdorin mouse dhe tastierë janë të mërzitur se sa i fuqishëm është aim assist për ata që përdorin controllers. Teksa disa…
Ninja thotë se Fortnite controller aim assist është një ‘aimbot’
Debati mouse/tastierë kundër controller nuk është ndonjë gjë e re, mbi të gjitha në komunitetin e Fortnite. Loja e Epic ka qenë gjithmonë pre e diskutimeve të tilla: nëse lojtarët me controller duhet të lejohen të luajnë kundër atyre me…
Epic Games njofton ndryshime masive në aim assist të Fortnite
Epic ka njoftuar se Legacy aim assist do të hiqet nga Fortnite, e cila mund të sinjalizojë një fund të papritur për të gjithë ata që bëjnë spam L2 Aim assist ka qenë gjithmonë një nga temat më të nxehta…
Update-i surprizë i Fortnite rregullon aim assist dhe edit bugs
Një update surprizë i Fortnite ka ardhur në lojë në 25 shkurt, duke adresuar disa nga problemet e mëdha që Chapter 2 Season 2 solli në lojë. Për këtë patch nuk kërkohet downtime, pasi është vetëm një hotfix i vogël…
Ninja dëshiron rikthimin e një arme të vjetër në Fortnite
Ai thotë se kjo armë do të ndihmonte kundër lojtarëve me controllers Streamer-i i Fortnite Ninja ka dhënë një zgjidhje për problemin e aim assist në battle royale, duke mos kërkuar një nerf të kësaj veçorie, por një armë të…
Bugha tregon fuqinë e aim assist në controller
Fituesi i Fortnite World Cup, Kyle 'Bugha' Giersdorf është i pamposhtur me një maus dhe tastierë, por 16 vjeçari ka vërtetuar se mund të jetë po aq vdekjeprurës në lojë edhe me një controller. Pavarësisht se përdoruesit e controllers janë…