Lajm i Fundit

Fornite shton ‘shockwave grenades’

Pa dyshim, një numër i fansave të Fortnite po bëjnë çmos për të përcaktuar se çfarë saktësisht ka planifikuar Epic Games në një periudhë afatgjatë me shtimin e fundit të një kubi të mistershëm purpur dhe ndërkohë që ata përpiqen të analizojnë enigmën, studioja do të vazhdojë të ndryshojë lojën. Siç ndodh kështu, Epic njoftoi kohët e fundit në seksionin Battle Royale të lajmeve në lojë të revistës multiplayer që një artikull i ri i quajtur Grenade Shockwave po “vjen së shpejti”.

Siç tregohet nga përshkrimi i artikullit të ri në imazhin e mëposhtëm, Shockwave Grenades do t’u japë lojtarëve aftësinë për të dërguar kundërshtarë, anëtarë të skuadrës, dhe madje edhe vetë ata duke fluturuar nga an tjetër e hartës “si një gjyle”. Me tifozët Fortnite që ishin në gjendje të fusnin karakteret e tyre në ajër duke përdorur Granade Shockwave, Epic fatmirësisht kishte parashikimin që ky element të jepte imunitet ndaj ‘fall damage’, gjë që mund ta bënte objektin një mjet strategjik tepër të dobishëm në luftime.

Për ata që nuk ishin në dijeni, asetet për Shockwave Grenade u shfaqën në një ‘datamine’ të fundit të Fortnite, të cilët zbuluan gjithashtu se një ‘Quad Rocket Launcher‘ me katër raketa dhe një ‘Flamethrower‘ kanë potencialin që të shtohen në lojë në të ardhmen e afërt. Dhe me Shockwave Grenade të përfshirë në Fortnite Battle Royale së shpejti, kjo patjetër rrit gjasat e dy armëve të tjera që përfshihen gjithashtu.

Duke konsideruar gjithçka, shtimi i afërt i Shockwave Grenade në Fortnite Battle Royale është thjesht një shembull tjetër që Epic që bën gjithçka për të siguruar lojën free-to-play me një armaturë të fuqishme sa më të mirë për të ndihmuar në zgjerimin e strategjive ekzistuese. Pra, me këtë rast, patjetër duhet të presim që zhvilluesi të sjellë edhe më shumë artikuj të përdorshëm në Fortnite edhe në të ardhmen.