Tag: Youtubers

Sa para fitojnë YouTubers?
Ndërsa disa YouTubers bëjnë një pasuri më të madhe, megjithatë, jo. Milioneri YouTubers është përjashtim sesa rregull. Një yll i YouTube zakonisht i bën paratë e tij në pesë mënyra të ndryshme: Reklamimi - pronari i kanalit merr 55 përqind…
Pse kjo kartë e Charizard Pokemon u shit për mbi 300,000 dollarë?
Pokemon TCG market është në rrëmujë falë YouTube që bëjnë video të hapjes së paketave dhe skalpers që fshijnë linja të tëra produkti përpara se lojtarët më të rastësishëm të mund t'i marrin duart e tyre. Dhe asgjë nuk ilustron…