Tag: youtube gaming

Top 10 femrat më të shikuara në Twitch për muajin Gusht 2021
Ka qenë një vit i suksesshëm për streamers Twitch, me shumë prej tyre që bëjnë lëvizje pasi talentet kryesore si Valkyrae dhe të tjerët u zhvendosën në platforma të ndryshme si YouTube Gaming. Këtu janë krijuesit kryesorë të përmbajtjes femra…
NICKMERCS mund ti bashkohet shokëve në YouTube Gaming
Në fillim të kesaj jave Dr Lupo dhe TimTheTatman ndërruan platformën per të bërë stream ekskluzivisht në YouTube Gaming. Ata ju bashkuan CouRage dhe Dr Disrespect në platformën rivale të Twitch. Tani duket sikur edhe shoku i tyre, NICKMERCS është…
TimTheTatman, një tjetër streamer që i bashkohet YouTube Gaming
Merkato e futbollit mbaroi, por në botën e GAMIG nuk kanë mbaruar surprizat. DrLupo nuk është streamer i vetëm i Twitch që niset për në YouTube. TimTheTatman ka njoftuar se do të bëjë stream "ekskluzivisht" në YouTube Gaming që nga…
DrLupo vjen ekskluzivisht në YouTube Gaming
Një nga streamer-at më të famshëm Benjamin "DrLupo" Lupo ka shpallur partneritetin me YouTube Gaming, platformë e cila do ta shohë teksa shkëputet nga Twitch në mënyrë që të bëjë stream ekskluzivisht në YouTube platform. DrLupo tashmë ka një audiencë…
Twitch kishte më shumë të ardhura se YouTube Gaming në 2019
Industria e streaming ka patur disa pika të larta këtë vit. Me qindra dhe mijëra njerëz janë futur në platformat e tyre të preferuara për të parë streamerat e parapëlqyer. Media kryesore ka bërë disa histori për streamers dhe kontrata…
Në 2018 janë parë 5.7 milion vite video rreth gaming – GameON Weekly
GameON Weekly është një emision nga GameON Albania ku ju sjellim një përmbledhje të lajmeve më të rëndësishme të javës. Në edicionin e nëntë të GameON Weekly flasim për: 5. World War Z në Epic Store 4. Planet e Epic…