Tag: yasuo

Riot shpjegon mungesën e buffs të Yasuo & Yone në League
Një zhvillues i Riot Games u është përgjigjur lojtarëve të League of Legends duke kërkuar që Yasuo dhe Yone të shfuqizohen Pasi Riot njoftoi se ata do të futnin një rishikim masiv të items në para-sezonin 2021, shumë lojtarë ishin…
League Patch 10.22 do të sjell Seraphine dhe Annie rework
Ndrryshime të mëdha do të vijn këtë patch Riot Games ka zbuluar një tjetër patch të madh në League of Legends që vjen në fund të këtij cikli PBE, me një rework të Annie-et dhe lëshimin e Seraphine që kryeson…
Trailer-i i ri i League of Legends zbulon zyrtarisht Yone
Trailer-i i ri duket si një anime League of Legends do të marrë kampionin e 150 të saj të quajtur Yone dhe ju tani mund të shihni historinë e tij nëpërmjet një trailer-i të animuar. Kampioni i ri është vëllai…
Yone mund të jetë kampioni i 150-të në League of Legends
Disa file të zbuluara konfirmojnë ardhjen e tij në lojë Dy kampionë të rinj do të vijnë në League of Legends së shpejti. Njëri prej tyre është Lillia, jungler-ja më e re e zbuluar përpara disa ditësh. Ndërkohë, kampioni tjetër…
Vëllai i Yasuo mund të jetë kampioni i ardhshëm në League of Legends
Riot ka konfirmuar se tre kampionë do të vijnë këtë vit League of Legends e nisi 2020 me zbulimin e Sett, kampionin e parë nga lista e atyre që do të vinë në këtë vit. Riot Games konfirmoi se edhe…
Pyke kalon Yasuo dhe bëhet kampioni më i bërë ban në League of Legends
A duhet të bëhet nerf Pyke? Pyke është tashmë kampioni më i bërë ban në League of Legends në të gjithë ranket, sipas faqes së statistikave OP.GG. Në këto momente, Pyke ka një ban rate prej 65.11% sipas faqes, ndërkohë…