Tag: xbox series x

GTA 5 performon më mirë në PS5 se sa në Xbox Series X
Duket sikur versioni PlayStation 5 i Grand Theft Auto V performon më mirë se versioni Xbox Series X|S. Remaster-i i ri i GTA 5 i jep lojës një buff me një rritje të shpejtësisë së FPS, rezolucion 4K dhe të…
Pas 4 vitesh The Crew 2 merr update për PS5 dhe Xbox Series X
Crew 2 po merr një upgrade next gen për të gjithë lojtarët e PS5 dhe Xbox Series X. Në korrik 2022, loja e garave 2018 e Ubisoft do të marrë përmirësime falas të gjeneratës së re për të gjithë lojtarët.…
Një konsole e re e Xbox mund të jetë bërë leak
Para pothuajse një viti e gjysmë, Xbox lançoi 2 konsolat e saj next-gen, Xbox Series X dhe Xbox Series S. dhe disa leaks të reja ka zbuluar se një konsole e re mund të vijë së shpejti nga Xbox. Konsoli…
Cyberpunk 2077 sjell Next-Gen Update bashkë me një DLC falas
Update më i madh dhe më i rëndësishëm i Cyberpunk është më në fund live duke sjellë një mal me përditësime dhe optimizime. Por çfarë specifikisht ka sjellë ky update? Update i ri i quajtur Patch 1.5 ka sjellë kryesisht…
Kur do të vijë MMORPG Lost Ark në konsole?
MMORPG më e fundit në botën e gaming e lançuar më në fund globalisht për të gjithë lojtarët është bërë trendi kryesor në Steam por gjithashtu edhe në platformat streaming. Loja është momentalisht vetëm në PC prandaj lind pyetja: Kur…
Call of Duty 2023 mund të lançohet vetëm për PS5, Xbox Series X, dhe PC
Lançimi i vitit 2023 në ekskluzivitetin e përvitshëm të Call of Duty thuhet se do të dalë vetëm në platformat next gen në PlayStation 5, Xbox Series X dhe PC. Që nga lançimi i PS5 dhe Xbox Series X në…
Gucci po shet një Xbox Series X për 10,000 dollarë?!
Gjithnjë e më shumë po shohim modë të nivelit të lartë duke kombinuar ekspertizën e tyre me lojërat. Ju mund të keni parë bashkëpunime midis League of Legends dhe Louis Vuitton, për shembull, në vitin 2020. Duket se lojërat tani…
Xbox Series X mini fridge mund të bëhet preorder javën që vjen
Mini fridge i Microsoft Xbox Series X do të jetë i disponueshëm për pre-order javën e ardhshme. Frigoriferi Xbox Mini do të ketë një çmim prej 99.99 dollarë dhe i disponueshëm për pre-order më 19 tetor në SHBA, Britani dhe…
Xbox Series X tani bëhet edhe si Spongebob
Është një konsolë e zezë e video lojërave, me cepa katrore agresive. Dizajni i tij nënkupton "video lojëra serioze". Kjo është një konsolë video lojërash për Lojtarët, nëse do t'i bazoheni të gjitha fakteve që vijnë me fjalën. Tani, shikoni…
Scorn pritet të dalë në vitin 2022
Loja horror Scorn tani do të dalë gjatë vitit  2022. Konfirmimi vjen nga një shënim në shtyp nga botuesi i ri Kepler Interactive, i cili është bashkëthemeluar nga zhvilluesi i Scorn, Ebb Software. Scorn është një video lojë aventure horror…