World of Tanks sjell Chuck Norris për Krishtlindje
World of Tanks vdes për ndonjë cameo nga një i famshëm. Këtë Krishtlindje do të shohim në të Chuck Norris. Nuk e dimë ekzaktësisht se pse kanë zgjedhur atë, por mund të themi që modeli i tij 3d ka një…
World of Tanks do të sjellë një event masiv për 10 vjetorin e lojës
World of Tanks ka një event shumë të veçantë që vjen këtë vit Siç u njoftua në një njoftim për shtyp, këto festime do të vijnë në lojë si një seri "pesë akte tematike", e para nga të cilat lançohet…
World of Tanks merr battle pass-in e saj të parë këtë javë
Battle pass Season 1 filloi sot (12 mars) në 13:00. Sezoni i parë do të mbyllet në 10 qershor në 01:00. Battle pass-i, natyrisht, do të jetë falas, por gjithashtu mund të paguani ekstra për shpërblime të extra me një…
Publikuesi i World of Tanks hap një studio në UK për të punuar në një projekt të veçantë
Zhvilluesi i World of Tanks dhe World of Warships, Wargaming, ka studio të shumëfishta në mbarë botën. Gjithsesi, tani shiriti i kuq është prerë në Wargaming UK, një studio që do të punojë në projekte komplet të ndryshme nga pjesa…
Pagan Online është RPG e re nga krijuesit e World of Tanks
Krijuesit e World of Tanks bashkohen me Mad Head Games për të krijuar një RPG online të quajtur Pagan Online. E menduar për lançim në 2019, Wargaming e përshkruan këtë si: "të inspiruar nga mitologjia para-kristiane". Pra lojtarët do të…