fbpx
Çfarë ndryshimesh ka Wild Rift nga League of Legends?
Zbulohen detajet mbi ndryshimet e këtyre dy lojërave Riot Games ka zbuluar kohët e fundit se League of Legends do të vijë në mobile dhe konsola. Edhe pse loja do të jetë në thelb e njëjtë, Riot e ka ndërtuar…
League of Legends: Wild Rift Beta mund të vijë më shpejt seç pritej
Një ndryshim në faqen zyrtare hedh shenja drejt kësaj Nëse jeni entuziastë për League of Legends: Wild Rift, ka mundësi që ta provoni atë më shpejt seç mendoni ju. Kur u zbulua fillimisht, website zyrtar i Wild Rift thoshte se…
Lojtarët e Wild Rift duhet të riblejnë kampionët dhe skin-et e tyre
Gjërat që ju keni nuk do të mbarten Na vjen keq lojtarë të League of Legends, por nëse shpresonit që kampionët dhe skinet që ju tashmë keni në versionin për PC të lojës do të transferoheshin në Wild Rift, kemi…
League of Legends do të vijë në konsola dhe mobile në 2020
Loja më e madhe e Riot do të vijë dhe në platforma të reja Më në fund po ndodh! League of Legends do të vijë zyrtarisht në konsola dhe në mobile. Si pjesë e Riot Pls ditën e djeshme, zhvilluesit…