Tag: website

Mund të kemi lajme të reja për PS5 së shpejti
Website-i i PS5 ka marrë një update, që zakonisht ndodh përpara njoftimeve të mëdha. Sony ka update-uar faqen zyrtare për PS5. Kjo mund të nënkuptojë dy gjëra, ose diçka e madhe është gati për tu zbuluar në horizont, ose horizonti…
Bug-u i Safari lejon hackers të përdorin kamerën e iPhone dhe Mac
Ata mund të marrin akses vetëm nëpërmjet një link-u Nëse po punoni me një Mac në shtëpi ose përdorni vazhdimisht një iPhone, sigurohuni që të shkarkoni update-t e fundit të sigurisë. Kërkuesi Ryan Pickren ka zbuluar detaje mbi disa probleme…