Tag: vermintide 2

Vermintide 2 është falas për një javë në Steam
Halloween është shumë pranë dhe sigurisht për të festuar rastin lojërat kanë sjellë plot content brenda tyre me këtë tematikë. Gjithsesi, tani mund të festoni edhe me një lojë falas, pasi ju mund të luani Vermintide 2 falas në Steam…