Tag: valve

A është gje e mirë të vdesësh në CSGO?
Ndërsa mund të tingëllojë e çuditshme, të vdesësh qëllimisht në Counter-Strike: Global Offensive mund të jetë e dobishme ndonjëherë. Ka shumë skenarë të ndryshëm pa fitore që do të dalin në një ndeshje të CSGO, pavarësisht nëse përfshin ndalimin e…
CSGO poston diçka me Surf operation në Twitter, pastaj e fshin
Ekipi zyrtar i mediave sociale për Counter-Strike: Global Offensive postoi dhe fshiu një njoftim të shkurtër në 13 Shtator. Mesazhi përmbante një emoji të një vale të madhe si karakterin e tij të vetëm. Ky mesazh mund të jetë një…
Valve po kërkon ndihmën tuaj për një nga lojërat e saj
Dota 2 së fundmi ka patur shumë probleme gjatë muajve të fundit dhe Valve po kërkon ndihmën tuaj për ta rregulluar këtë probleme që lojtarët kanë hasur. Për një kohë të gjatë lojtarët e Dota 2 kanë hasur probleme të…
Ja se si të performojë CS:GO më mirë në PC-në tuaj | GUIDE
Të përmirësosh performancën në Counter-Strike: Global Offensive është e rëndësishme kur bëhet fjalë për përmirësimin e aftesive të tua në loje. Por si munden lojtarët e CS:GO të rrisin këtë performancë pa shpenzuar më shumë para në PC-në e tyre?…
Ky bug i kushton shtrenjtë këtij lojtari profesionist të CS:GO
Nuk është sekret që harta e fundit e Counter-Strike:Global Offensive ka probleme të vogla, por ky defekt i ri i granatës është shumë i rrezikshëm. Shtimi i fundit i Valve në fushën e hartave CSGO u prit mirë, por lojtarët…
Ky exploit në Steam iu jep para pafund
Rezulton se Steam kishte një çështje mjaft të madhe sigurie që do të lejonte lojtarët të shtonin kredi të rreme në portofolin e tyre virtual dhe në thelb ta mbushnin atë me fonde të pakufizuara. Valve ka zgjidhur defektin dhe…
A duhet që CS:GO të përmirësoj një nga sistemet e saj?
Counter-Strike:Global Offensive masat kundër hidhërimit u vendosën për disa arsye, por a nuk duhet t'i jepet viktimës e drejta e fjalës? Sipas rregullave aktuale të CSGO, çdo lojtar që tejkalon një sasi të caktuar të rasteve të dëmtimit të ekipit…
Bug-u më i fundit në CS:GO iu bën të pavdekshëm
Një lojtar i Counter-Strike: Global Offensive ka hasur një bug të çuditshëm që shkakton në mënyrë efektive god mode. Skena eSports e CSGO është një dëshmi se sa e thellë është gameplay dhe sa e qëndrueshme ka qenë ndër vite.…
Një operation i ri mund të vijë së shpejti në CS:GO
Surf maps në Counter-Strike: Global Offensive kanë qenë pjesë e lojës për një kohë të gjatë por Valve ka zgjedhur ta injorojë këtë mode të bërë nga lojtarët e lojës deri më tani. E gjithë kjo gjë ka ardhur nga…
Ja se çfarë solli update i fundit i CS:GO
Një update i ri ka ardhur së fundmi në CSGO i cili edhe pse nuk është shumë i madh, ka sjellë ndryshime dhe përmirësime interesante në hartën Calavera dhe në stabilitetin e lojës. Nëse nuk e njihni hartën Calavera, atëherë…