Lojtarët e Modern Warfare janë të acaruar me hartat e reja
Mesa duket një prej hartave është shumë më e pëlqyer se tjetra Në Call of Duty: Modern Warfare kanë ardhur dy harta të reja. Më saktë, të dyja janë harta të Call of Duty 4 të cilat janë ndryshuar dhe…