Një mode i ri do të vijë në PUBG Mobile
Data e lançimit, armët e reja dhe më shumë PUBG Mobile do të marrë një mode të ri loje të quajtur Payload në datë 23 tetor, pas update 0.15.0 që solli ndryshime madhor për battle royale-in në mobile. PUBG Mobile…
Halloweeks, Payload Mode dhe më shumë në Update 0.15.0 të PUBG Mobile
Update 0.15.0 është i disponueshëm për tu luajtur tani në PUBG Mobile, duke sjellë veçori të reja në battle royale-in e lojës dhe një transformim të mode-it Survive Till Dawn. Më në fund, 'ledge grab' vjen në PUBG Mobile Në…
Serverat e PUBG Mobile do të mbyllen në 15 tetor para Update 0.15.0
Update gjigand do të kërkojë një kohë të gjatë dhe shumë hapsirë në memorie Update-i i madh i ardhshëm i PUBG Mobile do të lançohet në 16 tetor. Është aq i madh, saqë serverat do të duan shtatë orë mirëmbajtje…
Update 0.15.0 i PUBG Mobile do të vijë në 16 tetor
Shumë gjëra të reja do të vijnë në PUBG Mobile Data e laçimit të update-it të ardhshëm të PUBG Mobile është zbuluar. Update 0.15.0 do të vijë në 16 tetor, sipas PUBG Mobile India në Instagram. Megjithatë, faqet e tjera…
PUBG Mobile do të sjellë ‘ledge grab’ në update 0.15.0
Koha për parkour. Jeni të zhgënjyer që airdropi që po ndiqnit ra në majë të një çatie? Tani nuk keni pse ta vrisni më mendjen për këtë, falë update 0.15.0 të PUBG mobile. Tencent do të sjellë opsionin ledge grab…