Tag: Twitch Streamer

Asmongold shqetësohet për të ardhmen e Diablo 4
Transmetuesi i njohur i Twitch, Asmongold nuk po ndjen zhurmë për hyrjen e radhës të Blizzard në ekskluzivitetin e Diablo, pasi u kundërshtua me modelin e Diablo Immortal. Diablo 4 është vendosur të jetë loja e radhës në serinë e…
Nje streamer ne Twitch thyen karrigen e tij 1000$ nga inati
Streamer në Twitch dhe pro-player i Dota 2 Mason Venne theu karrigen e tij gaming prej 1000 dollarësh inati gjatë një ndeshjeje të Dota 2. Mason është një nga lojtarët më të njohur të Dota 2 të Amerikës së Veriut…