Tag: twitch ban

Dr Disrespect më në fund flet për banin e tij në Twitch
Pavarësisht se ishte një nga streamers më të mëdhenj në platformë, Herschel 'Dr Disrespect' Beahm u bë BAN nga Twitch në qershor të vitit 2020. Arsyeja e BAN nuk u deklarua kurrë publikisht, duke i bërë fansat të spekulojnë për…
Indiefoxx bëhet ban përsëri në Twitch gjatë një hot tub stream
Ylli popullor i zhanrit Just Chatting, Indiefoxx, ka kritikuar Twitch, duke e quajtur platformën si pronësi të Amazon në mediat sociale pasi ajo u godit me atë që ajo besonte se ishte një ban ‘i tepruar’ gjatë një prej hot…
Mang0 është bërë ban në Twitch për sexual content me anime
Joseph ‘Mang0’ Marquez mori një ban tre-ditor në Twitch për ‘sexual content’, duke e bërë atë të hidhërohej rreth vendimit të Twitch në Twitter ‘Ban nga Twitch për tre ditë për shkak të ‘përmbajtjes seksuale ‘,’ shkroi Mang0 në Twitter.…
Twitch bën ban një streamer-e për paraqitjen e saj në stream
Mund të thuhet lehtë se Twitch është një platformë streaming jashtëzakonisht e gjithanshme. Nga shfaqjet e diskutimeve dhe podcast-et te streaming i lojërave, Twitch është shtëpia e të gjitha llojeve të transmetimeve të drejtpërdrejta nga një bollëk krijuesish. Sidoqoftë, disa…