Tag: the last campfire

5 video lojëra për t’u luajtur me familjen në vitin 2022
Ndërsa shumica e lojtarëve sot luajnë vetëm ose në internet me miqtë, video lojërat miqësore me familjen janë shumë pak. Tregu dominohet kryesisht nga lojërat e dhunshme pasi ato perceptohen si më argëtuese dhe argëtuese. Prindërit duan gjithmonë të kalojnë…
Shikoni trailerin e ri për The Last Campfire
Loja do të lançohet këtë verë. Në Game Awards 2018, zhvilluesi i No Man's Sky, Hello Games, njoftoi një projekt të ri të quajtur The Last Campfire. Duke qenë se është zhvilluar vetëm nga dy njerëz të asaj studioje, është…
Studioja e No Man’s Sky ka njoftuar lojën e rradhës: The Last Campfire
Teksa No Man's Sky po pushton tregjet në mënyrat e veta, zhvilluesi Hello Games njofton projektin e tij të rradhës. Është diçka komplet ndryshe. Quhet The Last Campfire dhe është diçka më minimaliste krahasuar me No Man's Sky. Ja si…