fbpx
Lista e lojërave që mendohet të zbulohen te The Game Awards
The Game Awards janë literalisht sot me një sëre njoftimesh të reja që mezi priten nga publiku. Një pjesë e këtyre të fundit janë konfirmuar që do të jepen nga kompanitë e ndryshme kurse një pjesë tjetër mund edhe të…
Mbi 10 lojëra të reja do të prezantohen te The Game Awards
The Game Awards 2018 është gati një javë afër dhe si gjithmonë, premtimi i lançimeve të reja eklipson shfaqen në vetvete. Do të kemi "mbi 10 lojëra" që do të prezandohen në këtë event dhe kjo frazë me shumë mundësi…
Hideo Kojima mund të vijë me lajme të mëdha në Game Awards
Hideo Kojima, koka pas Metal Gear Solid dhe ekskluziven e ardhshme të PlayStation 4, Death Stranding, i kreu një vizitë 20th Century Fox, (pronari i të drejtave të Alien). The Game Awards reagoi menjëherë pas postimit të Kojimës në Twitter…
Nominimet e Game Awards 2018 dominohen nga God of War dhe RDR 2
Organizuesit e The Game Awards shpallën nominimet për këtë vit. Listat udhëhiqen kryesisht nga God of War dhe Red Dead Redemption 2, të cilat arrirtën në mblidhnin tetë nominime përgjatë 23 kategorive. Fansat mund të votojnë për fituesin përmes platformave…