The Crew 2 Season 1 Episode 2: The Hunt, është i disponueshëm sot
Dje, Ubisoft njoftoi se The Crew 2 Season One Episode Two: The Hunt, update më i fundit i sjellë në lojën open-world të Ubisoft, do të jetë i disponueshëm në Xbox One, Xbox Series X | S, PlayStation 4, PlayStation…
Bugatti Legendary vijnë në The Crew 2 të Ubisoft
Ubisoft njoftoi se Elite Bundle e gjashtë për The Crew 2 do të jetë në dispozicion për shkarkim dhe përmban dy nga automjetet më prestigjioze Bugatti në histori: La Voiture Noire (2019) dhe Atlantic Type 57V SC (1936). Ndërsa e…
Një tjetër lojë falas tashmë ju vjen nga Ubisoft
Provoni The Crew 2 për disa ditë Ubisoft vazhdon ofertat mes kohës të karantinës, me një lojë falas më shumë për t'u luajtur nga lojtarë të cilët janë izoluar në shtëpi prej javësh tashmë. Konkretisht, ju mund të luani lojën…
F1 2018 merr kreun në shitjet e lojërave në UK
Fundjava e Britanisë së Madhe për pushimet bankare nënkuptonte një vonesë në të dhënat e tabelës, por më në fund ato arritën dhe ka pak një tronditje në renditjen e shitjeve. F1 2018 mori pole position në javën e saj…