fbpx
Policia sulmon Kampionin e Botës në Fortnite gjatë një livestream-i
Fatmirësisht, situata u mbyll me një fund të lumtur. Një njeriu normal nuk do i shkonte mendja se dikush që luan videolojëra dhe nxjerr para nga kjo gjë do të shënjestrohej ndonjëherë nga policia, por edhe bota e të bërit…