Dr Disrespect vazhdon karrierën e tij me YouTube
Gjithsesi, pritet që të vazhdojë eksperimentimin me platforma të tjera. Thuajse një muaj plotësisht i shkëputur nga industria e streaming, Dr Disrespect është duke hedhur shenja drejt një rikthimi dhe platforma e parë që ai testoi është YouTube. Ai postoi…
Dr Disrespect zhgënjen fansat pasi hedh shenja drejt streaming në YouTube
Fansat bëjnë donate por Dr Disrespect nuk shfaqet në stream Kjo për shkak se stream-i ishte thjesht një imazh statik i vendosur kundër një kolone zanore që vazhdonte gjatë gjithë kohës. Sidoqoftë, duket sikur DJ në soundtrack bën mjaft referenca,…
Ninja shpreh dëshirën për t’u bërë aktor Hollywood-i
Streamer-i më i madh në botë paska plane të tjera Tyler "Ninja" Blevins ende nuk dihet se çfarë do të bëjë. Tashmë që Mixer u mbyll, ai testoi një stream në YouTube, por ende nuk ka arritur një kontratë të mirëfilltë.…
Lista e streamers më të njohur të bërë ban nga Twitch në 2020-ën
Streamers në Twitch kanë fituar një popullaritet të madh në vitet e fundit, kryesisht për shkak të një numri të njerëzve që duan të shikojnë të tjerët duke luajtur lojëra live. Platforma ka shtyrë kaq shumë prej këtyre streamers për…
Shkëlqimi dhe rënia e Mixer-it; pse dështoi ajo?
Historia e krijimit, zhvillimit dhe mbylljes së platformës streaming Muajin e kaluar Microsoft pa asnjë paralajmërim nxori njoftimin se platforma e streaming Mixer do të mbyllej. Ky njoftim i ardhur papritur ndikoi shumë në përdoruesit e kësaj platforme dhe sidomos…
Tencent po krijon në heshtje një rival të Twitch
Trovo Live aktualisht është në beta dhe pret një numër të creators me audiencë në madhe. Lojërat më të njohura të shërbimit përfshijnë Call of Duty Mobile dhe PUBG Mobile, megjithëse ekzistojnë edhe streaming të lojërave me multiplayer PC si…
Microsoft mbyll Mixer dhe nis një partneritet me Facebook Gaming
Microsoft është duke mbyllur shërbimet e Mixer më 22 korrik dhe planifikon të transferojë partnerët ekzistues në Facebook Gaming. Njoftimi befasues do të thotë që partnerët dhe streamers e Mixer do të kalojnë në Facebook Gaming duke filluar nga sot,…
Ninja bën një deklaratë të fuqishme mbi aftësitë e tij në gaming
Nuk vihet në dyshim se Ninja është një nga streamerat më të njohur ndonjëherë. Fundja, ai e filloi karrierën e tij profesionale si një gamer në Halo 3 dhe kulmi i famës së tij erdhi me daljen e Fortnite. Jo…
PewDiePie lidh një kontratë ekskluzive streaming me YouTube
E ardhmja e kanalit të tij duket se janë livestreams PewDiePie po hedh një tjetër hap drejt botës së livestreaming. Ai po bashkëpunon me YouTube për të sjellë më shumë kontent live në kanalin e tij. PewDiePie tha se ai…
Twitch ka krijuar një kategori të veçantë për esports
Nëse doni të shihni evente esports, gjithçka do të jetë fare e lehtë Twitch i jep mundësi përdoruesëve të shohin streams nga një kategori shumë e madhe opsionesh. Sot platforma njoftoi disa ndryshime të cilat do e bëjnë edhe më…