Tag: streaming platform

Netflix do të mbyllë vitin 2022 me 50 lojëra
Netflix thuhet se planifikon të ofrojë afër 50 lojëra si pjesë e abonimit të tij deri në fund të vitit. Një burim anonim i tha The Washington Post se platforma e transmetimit po kërkon të eksplorojë mundësitë e përmbajtjes së…
Funimation dhe Crunchyroll bashkohen në një platformë të vetme
Vitin e kaluar kompania Sony (e cila ka nën zotërim Funimation) bleu vitin e kaluar platformën streaming më të madhe për anime, Crunchyroll për 1.175 miliardë dollar. Dhe tashmë të dyja platformat streaming do të bashkohen në një të vetme…
Këto janë animet më të preferuara së fundmi nga femrat
Anime është një industri në rritje kohët e fundit duke marrë famë kudo në botë me audienca nga më të ndryshmet. Dhe femrat janë pjesë e kësaj audience dhe ku së fundmi janë zbuluar anime që femrat po ndjekim më…
BitTorrent njofton një platformë të re të medias sociale: BitTorrent Live
BitTorrent Inc njihet më së shumti për klientët e tij file-sharing, por pas blerjes së tij nga TRON, ka në plan ta zgjerojë repertorin. Dje kompania njoftoi "BitTorrent Live," një platformë e medias sociale për live streaming, e cila do…