Gears 5 është momentalisht falas në Steam dhe Windows 10
Oferta zgjet deri në 12 prill. Gears 5 është momentalisht falas në Windows Store dhe Steam. Kjo do të thotë qe keni mundësi të plotësoni campaign-in dhe të futeni në multiplayer pa harxhuar asnjë lek. Oferta do të zgjasë deri…
Days of War, një shooter i WW2, është falas në Steam për fundjavën
Është gjithashtu gjysmë çmimi, nëse vendosni se ju pëlqen Days of War është një shooter fps multiplayer që vjen nga ditët kur bota ishte plotë me lojëra historike të luftës. Sidoqoftë do të jetë e zënë këtë fundjavë, sepse është…
Open beta e Resident Evil Resistance është më në fund live
Open beta supozohej të vinte në fundjavë por disa vonesa të vogla teknike bënë që ju të keni mundësinë duke filluar nga dje të provoni lojën. Ju mund të shkarkoni versionin e PC përmes Steam, dhe PS4  po ashtu (por…
Një bug në CS:GO rrit çmimet e skin-eve të armëve në stratosferë
Një bug që ndikon në CS:GO Steam Community Market ka parë çmime për çdo artikull të lojës të rritet, me disa skin-e, caases dhe stickers që dyfishohen ose madje trefishohen në kosto pothuajse gjatë natës Nëse keni dashur të shisni…