Tag: Spy x Family

Spy x Family është anime më popullore e momentit
Që prej transmetimit të episodit të parë, anime e Spy x Family bëri për vete shumë shikues dhe një studim i kryer së fundmi ka vërtetuar se Spy x Family është anime më popullore e momentit. Spy x Family tregon…
Anime që duhet të shihni këtë sezon Pranverë 2022
Sezoni i Spring 2022 sapo ka hyrë dhe shumë anime të reja do të nisin së shpejti. Por lind pyetja se cilat prej tyre duhet të ndiqni. GameON ka bërë një listë me anime më interesante që mendojmë se duhet…
Spy x Family sjell një trailer të ri bashkë me disa detaje të reja
Anime e ardhshme Spy x Family zbuloi një trailer të ri, i cili përmban këngët nga Official Hige Dandism (OP) dhe Gen Hoshino (ED). Opening theme titullohet “Mixed Nuts”, ndërsa përfundimi është “Kigeki”. Seritë e para të animes do të…
Zbulohet trailer dhe detaje të reja rreth anime Spy x Family
Pas një sërë thashethemesh, përshtatja e animes Spx x Family është më në fund zyrtare. I shkruar dhe i ilustruar nga Tatsuya Endo, Spy x Family është një seri e njohur maga japoneze. Seriali ndjek udhëtimin e një spiuni që…