Tag: sport

Kur do të luhet ndeshja midis Mike Tyson & Logan Paul
Mike Tyson njoftoi se do të rikthehet në ring në vitin 2022 dhe mund të përballet me askush tjetër përveç Logan Paul. Tyson është një nga boksierët më të famshëm në botë. Me kalimin e viteve, ai ka krijuar pak…
Njoftohet loja e re e sportit: Football Player 2023
Football Player 2023 është shpallur si një lojë e re futbolli e vendosur për të konkurruar me lojërat si FIFA dhe eFootball (e njohur më parë si PES). Me lojën ende në fazat e hershme, nuk ka një sasi të…
Sipas Riot, LCS ishte liga sportive e tretë më e ndjekur në SHBA
LCS po konkurron me sportet tradicionale Fundi i vitit po vjen me shpejtësi dhe ndërkohë që fansat amerikanë të League of Legends po shohin dhe një herë se çfarë ka ndodhur në 2019, ka shumë gjëra për t'u festuar. LCS…