Tfue eleminon lojtarët e Fortnite pa filluar ende loja
Streamer-i i famshëm i Twitch, Turner 'Tfue' Tenney mund të themi se ka marrë një pushim të shkurtër nga platforma gjatë kohëve të fundit. Gjithsesi kjo gjë nuk ka ndikuar aspak në aftësitë fenomenale që ai zotëron në Fortnite Battle…
Shikoni pamjet e para të Terminator dhe Joker në Mortal Kombat 11
Traileri i Kombat Pack është publikuar, duke konfirmuar Joker dhe Terminator. Prej kohësh ka qenë e ditur se Kombat Pack-u i parë i Mortal Kombat do të përfshinte tre personazhe të jashtëm, por krahas Spawn, të tjerët gjithmonë kanë qenë…