Tag: shooters

Battlefield 2042 është emri i lojës së re Battlefield
Pasi kaloi dy përsëritjet e fundit në të kaluarën, seria Battlefield po shkon në të ardhmen me emrin Battlefield 2042. Në Battlefield 2042, Shtetet e Bashkuara dhe Rusia janë në prag të luftës pas dekadave të ngjarjeve ekstreme të motit…
Çfarë dimë ne deri më tani për Call of Duty 2021
E3 po afron dhe fansat e Call of Duty shpresojnë të dëgjojnë më shumë rreth lojës së fundit të Call of Duty që do të dalë më vonë këtë vit. Mund të jetë hera e parë që lojtarët shohin një…
Cili shtet është më i miri në gaming?
Pavarësisht nëse janë lojëra indie ose triple-A, gaming dashurohet në mbarë botën, me miliona lojtarë që luajnë çdo ditë lojën e tyre të zgjedhur. Dhe tani, ka më shumë njerëz që luajnë lojëra sesa kurrë më parë. Por kush është…