Tag: shooter

Far Cry 6 do të zbulohet së shpejti
Far Cry 6 është lehtësisht një nga lojërat më të parashikuara që pritet të lançohet. Sidoqoftë, nuk është treguar shumë për lojën dhe sistemet e tij të përgjithshme, duke e bërë zbulimin e ardhshëm një çështje të domosdoshme. Far Cry…
Një bug i ri në Valorant i lë lojtaret pa armë dhe aftësi
Pas patch-it 2.03 disa lojtarë janë përballur me nje bug të ri i cili i bën armët dhe aftësitë të padobishme në mes të lojës. Në këtë patch Riot Games prezantoi disa përmirësime si edhe një game mode të ri.…
Prologue nga PlayerUnknown nuk është PUBG 2 ose një shooter
Zhanri i lojës ende mbetet mister Prologue i PlayerUnknown u zbulua gjatë The Game Awards, por duket sikur Brendan "PlayerUnknown" Greene po sillet si Morpheus nga Matrix, pasi askush nuk duhet ta dijë se çfarë është Prologue. Teaser i lojës…
Krijuesi i CS:GO do të zbulojë një MMO shooter të ri
Krijuesi i Counter-Strike: Global Offensive do të lançojë një shooter MMO javën e ardhshme. Minh Le, i njohur ndryshe si Gooseman, bashkë-krijues i Counter-Strike Half Lifemod, do të zbulojë Plan 8 gjatë Pearl Abyss Connect në G-Star 2019. Le ka…
Politikanët republikanë fajësojnë videolojërat për masakrat në SHBA
Kryetari i Republikanëve në parlament Kevin McCarthy thotë se "videolojërat i bëjnë individët çnjerëzorë" Kevin McCarthy, kryetari i Partisë Republikanë në Parlamentin Amerikan, thotë se videolojërat kanë një pjesë të fajit për sa i përket masakrave në Amerikë, pas vrasjes…
Sleep Tight gati të lançohet këtë muaj në Switch në Europë
Më në fund, do të jetë e mundur që lojtarët në Europë dhe Australi të shkarkojnë këtë lojë. Sleep Tight është një twin-stick shooter, me fokus në ndërtimin e bazave për lojtarët. Në këtë lojë, lojtarët luajnë si një grup…