Këtë verë, shprehu me Galaxy Z Flip
Ekrani i parë i palosshëm prej xhami i Samsung, i kombinuar me një UX unike, ofron një përvojë krejt të re celulare për konsumatorët shqiptarë Më në fund, Galaxy Z Flip, një nga pajisjet më inovatore të vitit dhe një…
E ardhmja ndryshon formë: Shprehu me Galaxy Z Flip
Ekrani i parë i palosshëm prej xhami i Samsung, i kombinuar me një UX unike, ofron një përvojë krejt të re celulare Sot, Samsung Electronics zbuloi Galaxy Z Flip, një smartphone të ri të palosshëm që bën diferencën. Galaxy Z…
Samsung zbulon telefonin e tyre të ri Galaxy Z Flip
Telefonat inteligjentë të palosshëm janë në trend tani dhe Samsung është duke u përpjekur të njoftojë më 11 Shkurt Galaxy Z Flip. Samsung zbuloi smartphone-in e ardhshëm të palosshëm gjatë reklamave të Oscars. Samsung tregon Galaxy Z Flip gjatë reklamave…