Patch 10.21 bën nerf Samira dhe largon Pantheonin nga bot
Shtiza e pathyeshme ka qenë një zgjedhje e madhe në skenën competitive Shumë njerëz mund të jenë të përqendruar në Kampionatin Botëror 2020, por Riot Games gjithashtu po shikon drejt së ardhmes me League of Legends ‘Patch 10.21. Këtë herë,…
Samira e League of Legends po shkakton trazira tek lojtarët
Ky 'Trëndafil i Shkretëtirës' po tregohet shumë i mprehtë për disa Samira, kampionia më e fundit e League of Legends, është një problem dhe ka të ngjarë që ajo të përkeqësohet. Ajo arriti në lojë më herët këtë javë dhe…
Samira, kampionia e re e League of Legends më në fund ka arritur
Historia e Samira Samira shikon vdekjen në sy me besim të paepur, duke kërkuar tronditje kudo që shkon. Pasi shtepia e saj Shuriman u shkatërrua kur ajo ishte fëmijë, Samira gjeti thirrjen e saj të vërtetë në shtepine e Noxus,…
Gjithçka që dimë për kampionen e re të League of Legends, Samira
Samira, "The Desert Rose", tani është shpallur kampionia e 151-të e League of Legends Pasi Rank S emote dhe misioni u bë tease në lojë, Samira më në fund u shpall si Marksman e fundit që u bashkua në listë,…
Si të bëni unlock Rank S emote të Samira në League of Legends
Një teaser i ri është hedhur në League of Legends në Patch 10.17, duke i dhënë lojtarëve mundësinë që të bëjnë unlock marksman’s Rank S emote dhe potencialisht t'a kenë falas në lançim Bërja unlock e Rank S emote të…
Gjithçka dimë për kampionen e ardhshme të LoL, Samira
Samira do të jetë kampionia e 151-të e League of Legends Pas leaks të shumta, mesa duket Samira do të jetë kampionia e re ADC që do të vijë në Season 10 të League of Legends. Edhe pse më parë…
Zbulohet një emër i ri kampioni në League of Legends
Në file-t e PBE është zbuluar Samira Diçka e çuditshme ka ardhur në Patch 10.16 të League of Legends në PBE. Një emote i ri është shfaqur, i cili nuk dihet se ç'kuptim ka dhe mesa duket ka lidhje me…